Personvernerklæring og retningslinjer for informasjonskapsler

Oversikt:

1. Eierinformasjon
2. Informasjonskapsler
2.1 Så lenge lagres informasjonskapsler
2.2 Slik sletter du informasjonskapsler
2.3 Slik unngår du informasjonskapsler
2.4 Hva informasjonskapsler brukes til på nettstedet vårt
2.5 Annonsenettverk
3. Bruk av personopplysninger
3.1 Dine rettigheter angående personopplysninger
3.2 Kontakt angående personopplysninger
3.3 Beskyttelse av personopplysninger
4. Teknisk informasjon
5. Endringer

1. Eierinformasjon
Dette nettstedet leveres av:

Smarter Concept ApS
Amager Strandvej 60-64
2300 København S
Telefon: +45 7020 9222
Org.nr: 28498691
E-post: Kontakt form

Bruk av nettstedet er underlagt dansk lov. Eventuelle tvister som oppstår på bakgrunn av nettstedet, skal avgjøres av domstolen i København i Danmark i første instans.

2. Informasjonskapsler
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for følgende formål:

Teknisk funksjonalitet slik at vi kan huske preferansene dine og øke brukervennligheten.

Trafikkanalyse, slik at vi vet hvor mange som besøker nettstedet vårt, hvordan de besøkende har funnet nettstedet vårt og hvordan de bruker det.

Annonseavvikling, slik at vi kan styre hvor ofte den samme annonsen vises til den samme brukeren og registrere hvor mange som klikker på den.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din for å kunne gjenkjenne datamaskinen din ved gjentatte besøk. Det ligger ingen personopplysninger lagret i informasjonskapslene våre, og de kan ikke inneholde virus.

2.1 Så lenge lagres informasjonskapsler
Informasjonskapsler sletter seg selv etter et bestemt antall måneder (kan variere), men de fornyes etter hvert besøk.

2.2 Slik sletter du informasjonskapsler
Se veiledning her:http://minecookies.org/cookiehandtering



2.3 Hvordan unngår jeg informasjonskapsler?
Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du blokkere dem. Se veiledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering



Hvis du blokkerer informasjonskapslene våre, kan du risikere nedsatt funksjonalitet på nettstedet vårt.

2.4 Hva informasjonskapsler brukes til på nettstedet vårt
Informasjonskapsler brukes til å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og til å måle hvordan de besøkende bruker det. I tillegg brukes informasjonskapsler til å tilpasse annonseringen.

2.5 Annonsenettverk
Nettstedet bruker følgende annonsenettverk:

Tradedoubler
Adservice
Partner Ads
Tradetracker
Google
GetYourGuide

Til at levere annoncer fra Google Adsense benyttes eventuelt en række udbydere af annonceteknologi. Du kan se de enkelte udbyderne og links til deres persondata politk her.

Når du klikker på en annonselenke eller en annonse på nettstedet, blir du omdirigert via et av de ovennevnte nettverkene.

Nettverket du blir videresendt via, husker at du har blitt henvist fra vårt nettsted ved å sette en informasjonskapsel.

Denne informasjonskapselen brukes til å avregne eventuell betaling til oss og er en forutsetning for at vi skal kunne drive nettstedet.

Vi gir ingen personopplysninger videre til annonsenettverkene.

3. Bruk av personopplysninger
Vi registrerer utelukkende navn og e-postadresse hvis du melder deg på et nyhetsbrev på nettstedet vårt.

Informasjonen lagres kun med det formål å kunne sende deg nyhetsbrevene våre.

Informasjonen deles ikke med tredjeparter.

Informasjonen er registrert i systemet vårt til du avslutter abonnementet eller kontakter oss for å få den slettet.

Informasjonen vil bare være tilgjengelig for betrodde medarbeidere.

Vi registrerer IP-adressen din og hvilke handlinger du som besøkende foretar på nettstedet vårt.

Logginformasjon lagres i maksimalt 1 år.

Der lagres ingen sensitive personopplysninger, bortsett fra som nevnt når du melder deg på nyhetsbrevet.

Personopplysninger og logginformasjon blir ikke gitt videre til tredjeparter. Informasjon kan imidlertid bli gitt videre til myndighetene i forbindelse med etterforskning av mulige straffbare forhold, hvis myndighetene har rett til å få informasjonen utlevert.

3.1 Dine rettigheter angående personopplysninger
I den grad personopplysninger om deg blir behandlet, har du i henhold til den danske personopplysningsloven rett til å bli informert om hvilke personopplysninger som kan henføres til deg. Hvis det viser seg at opplysningene eller dataene som behandles om deg, er uriktige eller villedende, har du rett til å kreve at de blir rettet, slettet eller blokkert. Du kan når som helst gjøre innsigelse mot at opplysninger om deg blir behandlet. Du kan også når som helst tilbakekalle samtykket. Du har mulighet til å klage på behandlingen av opplysninger og data som gjelder deg. Klager sendes til det danske datatilsynet. (Datatilsynet), jf. den danske persondatalov § 58,1. ledd

3.2 Kontakt angående personopplysninger
Hvis du ønsker tilgang til opplysningene som er registrert om deg hos, kan du ta kontakt med kundeservice. Er det registrert feilaktige data, eller har du andre innvendinger, kan du rette en henvendelse samme sted. Du har mulighet for å få innsikt i opplysningene som er registrert om deg, og du kan komme med innsigelse mot en registrering i henhold til reglene i persondataloven.

3.3 Beskyttelse av personopplysninger
I henhold til persondataloven skal personopplysningene dine oppbevares sikkert og konfidensielt. Vi lagrer personopplysningene dine på datamaskiner med begrenset tilgang, som er plassert i kontrollerte fasiliteter. Sikkerhetstiltakene våre blir løpende kontrollert for å avgjøre om brukeropplysningene våre håndteres forsvarlig, og under stadig hensyntagen til dine rettigheter som bruker. Vi kan imidlertid ikke garantere 100 prosent sikkerhet ved dataoverføring via internett. Det betyr at det kan være en risiko for at andre uberettiget tiltvinger seg tilgang til opplysninger når data sendes og oppbevares elektronisk.

4. Teknisk informasjon
Programvaren vår drives på en serverpark hos vår hostingpartner, Abakomp.

Vi er selv datasansvarlig, men har en databehandleravtale med Abakomp, ettersom systemene våre står i deres datasenter.

Våre sikkerhetskopier av systemene er kryptert både i transitt og ved oppbevaring.

5. Endringer
Den raske utviklingen av internett betyr at det kanskje blir nødvendig med endringer i vår behandling av data og personopplysninger. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre disse retningslinjene. Gjør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for «sist oppdatert» nederst på siden. I tilfelle betydelige endringer, varsler vi deg i form av en synlig melding på nettstedene våre.

Informasjonen i dette dokumentet ble sist rettet 16. mai 2018.